torsdag den 27. september 2012

2012, september, Sort Sol

I weekenden 21. - 23. september havde DCU's kreds 2 inviteret til Sort Sol i Tøndermarsken, og det kunne vi godt tænke os at prøve. Selvom jeg har været medlem af DCU næsten siden ruder konge var knægt, så har jeg aldrig deltaget i et DCU-arrangement udover en manøvredag i Slagelse for mange år siden(kan dog huske så meget at jeg endnu kan klare mig uden mover :-))

Vi skulle bo på campingpladsen i Skærbæk: http://skaerbaekfamiliecamping.dk-camp.dk/ - en plads vi fik et rigtigt godt indtryk af - gode store parceller, udmærkede sanitære faciliteter, og ikke mindst et rigtigt hyggeligt og hjælpsomt værtspar.

Fredag kørte vi mod vest i en frygtelig regnstorm der bare blev værre og værre des længere vi nåede vestpå, men vi fik anvist en plads og hurtigt stillet op, fik forsejlet på og var klar til at grille "hønsene".

Om aftenen samledes vi så til kaffe(medbragt)med de andre i det store telt, og hold op hvor var vi mange, jeg ved ikke præcist hvor mange, men det var lykkedes arrangørerne at skaffe plads til langt over de 100 som ellers var sat som max - tak for det.

Lørdag formiddag var vi på guidet rundvisning i Ribe by og domkirke. Vejret var heldigvis blevet rigtigt dejligt og det holdt resten af weekenden.

Klik på billederne for størreLørdag aften var der så afgang til et område syd for Aventoft i Tyskland, hvor stære havde fået besked på at gå i seng. Vi fik sat os på en bakke og ventede på stærene, det var dejligt vejr meen kulden sneg sig ganske langsomt gennem de mange lag tøj.Det var en rigtig fin solnedgang, og stærene kom også til tiden, men de var desværre lidt lagt væk.


Her er der zoomet så meget ind at man kan se stærene, og i virkeligheden kunne vi også med det blotte øje se nogle af disse karakteristiske skyformationer. Det var ikke optimalt, men en dejlig aften - og så har man jo en grund til at komme igen.

Tilbage på campingpladsen fik vi både dejlig varme og god mad i det store telt.


Søndag formiddag var der det traditionelle - forstår jeg - kondibingo, en god måde at få alle ud på en lille sund travetur i omegnen.


Flotte blå svampe i efterårsskoven.


På vej hjem over Fyn hørte vi i radionen, at Storebæltsbroen var lukket i østgående retning. Vi valgte at køre gennem Nyborg og ud på stranden ved campingpladsen. Efter en enkelt kop kaffe kunne vi se trafikken igen gled og vi kunne fortsætte hjem efter en rigtig dejlig weekend.
Stor tak til arrangørerene og DCU's 2. kreds


Ingen kommentarer:

Send en kommentar