lørdag den 26. august 2023

2022, SENSOMMERFERIE. D, A, CZ

 Igen i år blev vores lange sommerferie henlagt til september. Coronaen har sluppet Europa og vi havde mulighed for at besøge venner i Østrig og også igen komme en tur til Prag.


En lidt uheldig start, på en tysk rasteplads var der lige en bil med campingvogn der ville lave en kantstensparkering foran os -


- uheldigvis fik han drejet lidt for skarpt ind foran os. Der skete lidt skade på vores bil og noget mere på deres campingvogn. Han erkendte sin skyld og alt er endt godt - i hvert fald for os.


Vejret var ikke til vores ønskede stop ved Berchtesgaden, så vi fortsatte til Golling i Østring, hvor vi efter en enkelt overnatning stod tidligt op og kørte til Lichtensteinklamm ved St. Johan Pongau.
En meget flot slugt med flotte stier og trapper.Efter besøget i slugten gik vi en tur til Alpendorf før vi fortsatte til Keutschachersee i Kärnten


og selvfølgelig skulle vi lige finde nogle dejlige stier at udforske.
udsigt ned mod nabosøenfine trapetrin hmm.Vi gik også en tur op til Pyramidenkogel.


Udsøgt mod Wörthersee


Stengolfen ved Wörthersee. Her afholdes hvert år et stort træf or VW Golf


Cyklerne blev også rørt. Her er vi på vej til Velden ved WörtherseeEfter privatbesøg syd for Wien, er vi kommet til Prag, hvor vi igen boede på Autocamp Troja. Gangbroen her over Moldau er blevet repareret efter den var styrtet sammen.


Rumfartsudstilling ved Holesovice


Der var krig i Ukraine
og så gik turen videre til Berlin. Der Ampelmann hyldes.


Jeg besøgte VW på Ku'Damm


Skoda motorcykel


Ingen kommentarer:

Send en kommentar